.:: Just nu
Online: 10 | Inloggade: 39


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partners







NYHETER FRÃ…N EWP


20 april 2014 00:19
Sommarvarm påskafton - 20 grader i Markaryd!

Vi är mitt inne i påskveckan 2014 som har inletts med soligt och varmt väder, precis enligt prognoserna. Påskaftonen bjöd faktiskt på sommartemperaturer med +20,0 grader i småländska Markaryd! Ända upp längs Norrlandskusten var det mellan +15-17 grader, där Hudiksvall toppade med +17,4 grader. Det var till exempel varmare än vad någon plats i Svealand fick!

Påskdagen

Vi får räkna med en lika vacker och varm påskdag (söndag). På många håll kommer solen att skina från en klarblå himmel. Men ett område från Hälsingland/Jämtland och norrut berörs av ett frontsystem som ger ökad molnighet, men troligen ingen nederbörd. I Tornedalen kan det däremot bli en solig dag med hjälp av ett annat högtryck.

Temperaturerna kommer att vara som högst en bit in i Halland eller västra Småland med möjligen +21-22 grader. I resten av Götaland mellan +15-19 grader. Längs Götalands ostkust lokalt under 15-gradersstrecket i samband med pålandsvind. I Svealand blir det temperaturer på omkring +15 grader och i Norrland mellan 0-10 grader, lägst i fjällen.

 

Skribent: Simon Enström


Skriv en kommentar:
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):




Fler nyheter