.:: Just nu
Online: 9 | Inloggade: 32


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


30 december 2017 11:26
EWP ÖNSKAR ALLA BESÖKARE GOTT NYTT ÅR 2018!

Ännu ett väderår har gått mot sitt slut och ett nytt tar vid. Tyvärr så minns nog många sommaren 2017 som utomordentligt usel. Den var kall, solfattig och mycket blåsig. Men inget ont utan att det fört gott med sig. För den vattenbrist som rådde vid sommarens ingång 2017 har nu i princip upphört. Vattenmagasinen är åter välfyllda efter en regnig sommar, höst och vinter.

Vit jul i norra halvan och en grå-brun-grön jul i söder...

Landet har varit delat i två halvor där alla från Värmland och Dalarna utom i kustlandet kunnat njuta av en riktigt fin och vit jul. Övriga i södra delarna av landet har fått kämpa i regn, blåst och rusk och vän av ordning här undrar när vintern ska komma. En fråga man nog kan grubbla vidare på även in under 2018...

Med önskan om ett gott nytt år 2018!

Nu klär vi upp oss för nyårsaftonens fest med god mat, dryck och fyrverkerier. Var därför omtänksam och försiktig när ni bränner av fyrverkerierna vid 12-slaget. Allt för många olyckor  och bränder inträffar beroende på omdömeslöshet och för hög alkoholförtäring och rena dumheter. Var därför kloka och se fram emot år 2018 välbehållna efter nyårsnattens partyn.

Tack för i år! - Vi syns på nytt under 2018!

Vi alla här på EWP vill tacka er alla för alla insända bilder och fina chatt-inlägg under 2017. 

EWP-teamet vill därför önska alla besökare här ett riktigt gott nytt år!

EWP-Teamet

Skribent: S.Johansson & EWP Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter