.:: Just nu
Online: 56 | Inloggade: 40


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


17 september 2018 08:11
SOMMAREN ÅTERVÄNDER TILLFÄLLIGT!

Hösten har avancerat rejält den senaste veckan och det har blivit svalare samtidigt som det kommit en hel del regn på många håll. Men nu får hösten göra tillfälligt halt då en rejäl pust sommarvärme letar sig upp till våra breddgrader. Orsaken är den gamla före detta orkanen "Helene" som nått Brittiska öarna och nu för upp riktigt varm luft från Afrika. Men främst gäller detta för södra och mellersta Sverige medan norra delarna fortsatt kommer att ha höst.

Denna når oss framförallt under tisdagen och under ett par dagar kan faktiskt dagstemperaturen åter gå en bit över +20 grader och lokalt ännu mer, kanske upp emot +25!
Men glädjen blir rätt så kortvarig för framemot fredag så når nya fronter fram till oss och temperaturen vänder på nytt ned mot den mer normala.

EWP har stängt för säsongen i de flesta regionerna!

Åskrisken ser ut att bli obefintlig för södra Sverige fram till fredag.  Och när det gäller åskrisken så har alla regioner gått på vinteruppehåll utom de två sydligaste. Det är endast västra och östra Götaland som kommer ha reguljära åskriskprognoser september månad ut. Hösten kommer att ta nya tag och avancera söderut på nytt.

Skribent: S. Johansson & EWP-Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter