.:: Just nu
Online: 7 | Inloggade: 36


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


3 september 2019 10:54
EWP förbereder vinteruppehåll - Uppdaterat!

Untitled document

Hösten är här och EWP:s åskriskprognoser börjar så sakta närma sig vinteruppehållet. Region norra Norrland har redan stängts ner och kommer endast att uppdatera vid behov under resten av vinterhalvåret. Självklart kommer inte hemsidan att stängas ner, utan vi kommer fortsätta med artiklar, varningsutfärdanden och väderuppdateringar precis som vanligt. 

Även på sociala medier kommer vi att fortsätta som vanligt med bland annat den populära bildtävlingen på Facebook varje vecka.

Region södra Norrland, västra Svealand och östra Svealand har vinteruppehåll från och med 15 september. Region västra och östra Götaland fortsätter med reguljära prognoser ända in i oktober månad. Givetvis kommer vi att uppdatera i händelse av åskrisk även under vintern - och ännu har vi en del åskrisk framöver i prognoserna.

EWP för regionerna västra och östra Götaland uppdaterar dagligen fram t.o.m. 22 september. Mellan 23/9 t.o.m. söndag 13 oktober sker uppdateringar var 3:e dag eller vid behov. Måndag 14/10 gäller vinteruppehåll för da regionerna!

Tack till er alla som har följt våra prognoser hittills under sommarhalvåret!

 

Skribent: Simon Enström & S. Johansson


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (0):
Fler nyheter