.:: Just nu
Online: 13 | Inloggade: 37


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


23 december 2019 20:34
ALLA BESÖKARE ÖNSKAS EN GOD JUL!

Untitled document

Nu är det jul och många av oss hade säkert önskat snö på backen men detta blir allt mer sällsynt. Istället så väntas milt väder i nära nog en tredjedel av landet denna julen. Man måste därför upp till Dalarna för att hitta jule snön och sedan vidare norrut. Orsaken är förstås den milda luften som länge legat på från väst och sydväst. För att finna snö så måste man som sagt upp till de norra delarna av landet.

Kommer kylan?

Denna alltid aktuella frågan så här års blir knepigare att svara på för vart år som går och svaret är "nja"! Detta innebär att det blir tillfälligt lite kallare mot slutet av året men att mildluften tyvärr återvänder. Därför så ser det allt annat än bra ut när vi går in i 2020 då långtidsprognoserna verkar peka på en mild start på det nya året.

Nu blir det åter ljusare - en liten tröst!

Nu har det vänt och detta skedde redan i söndags 22/12 den 4:e Advent och nu blir dagarna åter allt ljusare men som vanligt så tar det ett par veckor innan man börjar att märka detta på allvar.

Årets julhälsning kommer från det stora landet i väster!

Undertecknad hade det stora nöjet att fira en del av julen i New York som är en minst sagt ikonisk stad! Bilden är hämtad från ett område på Brooklyn i denna mega-stad som heter Dyker Heights. Här kan man verkligen konsten att julpynta och när vi var på besök i NYC så var det nedåt -8 grader och snö. Så visst så infann sig den "rätta" julstämningen sig snabbt när man besökte detta jättelika område, vars specialitet är att pynta på amerikanskt vis inför jul i hus och i villaträdgårdarna. Detta framgår tydligt av bilden här!

Härmed så vill vi alla på EWP-Teamet önska er alla besökare en riktigt God Jul!

Skribent: S. Johansson & EWP Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (1):
Fler nyheter