.:: Just nu
Online: 74 | Inloggade: 42


.:: Chatt
Logga in för att skriva inlägg


.:: Våra partnersNYHETER FRÅN EWP


31 december 2021 00:37
EWP önskar alla besökare ett Gott Nytt År 2022!

Untitled document

Ännu ett år har gått till ända och därmed ett andra år i pandemins skugga. Detta är givetvis oerhört jobbigt för många av oss där tankarna går till alla drabbade och alla inom sjukvården som har det tufft. Vi kan bara hoppas på att det blir bättre under 2022.

Vädret under nyår:
Nu är vi framme till den dagen under vintern eller ska vi säga natten som är viktigast för att kunna se de otal fyrverkerier som skjuts upp. För detta behövs ju uppehåll och klar sikt vid 12-slaget. Från norr till söder ser det ut enligt följande:
Norra Norrland: Klart och kallt väder vilket innebär mycket goda chanser att se fyrverkerierna obehindrat.

Mellersta och södra Norrland
: Även här mestadels uppehåll och klart väder vilket innebär fri sikt för fyrverkerierna.

Svealand: Mulet och tidvis snöfall i norra och västra delen. Mulet men mestadels uppehåll i den södra och östra delen. Rimlig chans att se fyrverkerierna medan de möjligen kan skymmas där snöfallet skulle bli mer ymnigt.

Götaland: Norra och mellersta delen blir det mulet men god chans att se fyrverkerierna där det ej förekommer dimma eller dis. I de södra delarna kan regn förekomma stora delar av nyårsafton som sedan drar bort. Dock så finns det stor risk att dimma eller dis skymmer sikten vid tolvslaget.

Ett par ord om nyår...
Vi på EWP hoppas att nyår blir en så bra tillställning som möjligt men viktigt är att ej ha för stora fester och hantera alkohol och fyrverkerier med måtta och förstånd. På så vis så minskas eller helst undviks tråkigheter på det nya året helt.

Vi på EWP-Teamet önskar härmed alla besökare ett Gott Nytt År 2022!

Skribent: S. Johansson & EWP-Teamet


Skriv en kommentar
Du måste vara inloggad för att kunna skriva en kommentar


Kommenterar till den här nyheten (1):
Fler nyheter